Kunsten at finde et værksted part 1
Dagen har gået med at lede efter et passende værksted her i køffe og dette blev fejlagtigt gjort på cx’eren. Men første stop på turen gik til værkstedsvej i valby, hvor der lå de fedeste værksteder på ræd og række. Desværre efter at have rådført mig med en vvs-mand, så måtte man ikke have motorkøretøjer i værkstederne… Han sendte mig videre til en harley-forhandler, der ved første øjekast overhovedet ikke ville snakke med mig, men sendte mig til krydset mellem nordre fasanvej og glentevej.

Her lå en bygning, som var helt ramponeret men med en kærlig hånd kunne være et godt værksted.
Fik jappet mig videre til jeg fandt denne perle på den anden side af vejen.
To lokaler under bane-legemet lavet i det fineste beton, den med den grå port er allerede udlejet.
Jerndøren er uigennemtrængelig med lås og ejes af DSB. Dette gange to står tomt og er tidligere ejet af HA, men de blev smidt ud pga. øhhhh … uoverensstemmelser med lokalsamfundet. Tror at lokalet er i to niveauer med mulighed for opbevaring over. Vi skal vist snakke med DSB!

Kunne ikke tage det sidste sted hen (uplandsvej på amager), som eftersigende skulle være et let sted at finde et værksted, men jeg ramte myldretids-trafikken, cx’er blev varm og batteriet døde næsten – skulle have taget kreidleren.

1 Comment

  1. Sejt La Cour – du pukler fandme for klubben.

    Respekt for den mest bad ass piss idiot i verden!

    /Olle

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

© 2022 TEUFELSKERLE

Theme by Anders NorenUp ↑