Der blev banket is af skægget, vasket salt af maskinerne og pimpet knallerter på den første skrueaften 2009.Mikkel Stange fik endeligt gang i schwalben. Ved hjælp af en bukket 50 øre blev svinghjulet sat på rette plads og Mikkel smed prompte sin gammeldags trædecykel på skulderen og hamrede hjem på Drømmen fra Suhl.

Jan fik desuden fjernet instrumentkonsollen og omdirigeret strømmen så man nu kan slukke hans racer ved hjælp af hornet. Hjemmelavede el-bikserier er en fast del af knallertlivet! På trods af højt humør, kan det dog ikke benægtes at vejret er imod os for tiden. Både Thomas’ Hercules og Andreas’ Kreidler blev staldet op da de var trætte af at køre i grøften pga. isslag på vej og i øjenhuler.
Et festligt indslag var testen af den nye hotdog maskine. Den fornemme teutoniske mekanik leverede flotte ny-dampede pølser, men der skal stadig tunes indenfor brødristningen, men måske kan den sluttes til 380 volt, hvilket burde løse problemet.

Alt i alt en god aften. Det tegner godt for 2009, nu skal jorden bare varmes op til en 50-60 grader så vi kan komme ud og drøne uden tre par bukser og aviser på maven.