FEM GEAR JUNGS

Efter en lang sørge tid har jeg endelig anskaffet mig en ny maskine. Det er kraftstejlme Fünfganggetriebe… Wroom. Kreidleren havde fire, så fem var det eneste der kunne give mig følelsen af noget nyt og dermed dulme sorgen. Vidunderet står i Rendsborg, en fin gammel dansk fæstningsby lige vest for Kiel og vil blive udstillet i Klubben søndag d. 7. dec. Hvor der selvfølgelig også serveres en lille en for at fejre nykøbet. Der skal et nyt styr på og ordnes lidt småting, ellers skulle den være blitz

Føler mig som en jomfru på 41 der lige har bestilt sin første “mailorder bride” og ikke kan vente til hun/den skal prøvekøres

Thomas.

Fik jeg sagt at det var en Hercules K50 SPRINT fra 1973. Selv navnet er fedt.

1 Comment

  1. OOOhlalaaaa… meget fin maskine! Hercules er også et mærke vi har forsømt…

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

© 2022 TEUFELSKERLE

Theme by Anders NorenUp ↑