De glade blogger-dage er startet igen efter, den overståede tavshed overfor de faldne knallerter. Af ære og respekt for dette vil jeg informere omkring den store koncentration af fine og billige knallerter i Riga.
Først ses en Bella-knallert (Kedde-style) dog med en lidt bred og bombastisk forskærm
Svært at bemærke men denne model er udstyret med sovjetisk/aerodynamisk “vindsplitter” på forskærmen. Læg desuden mærke til den meget centrale placering af hornet.
Denne bad-ass dynamo-inspirerede øhhh knallert henvender sig nok mest til velo-folket, der naturligt tilsidesætter farten for et mere sikkert liv i det inderste spor på cykelstien.
I samme kategori kommer denne pile-flettende, chopper-styr-venlige og dyrehave-kørende transportmiddel.
Komfi-looket er meget stort i østlandene, hvor man nok ikke gad at skynde sig på arbejde. Dette har givet sig til udtryk i nogen lidt specielle designs, såsom forlygten på denne sag.
Dette er bare for at beskrive overflodigheden af knallerter i øst-europa. På den knaller-trukne trailer ses en fold-sammen-knallert.
Men der var selvfølgelig også nogle fornuftige ideer, såsom disse dæk-anordninger, der kunne være nyttige når den årlige begivenhed indfinder sig og kattegat fryser til og man stadig vil besøge kammeraterne i århus.