Så er der mere nyt fra røvenes rige!

Jeg hev den kære sædebund med ind i værkstedets metalhule, og gav den en omgang med stålbørste, boremaskine og hammer, og hvad der oprindeligt så lidt fortabt ud, tog faktisk form til sidst, omend en pladesmed måske vil græmme sig, og, lad os være ærlige; bundens strukturelle styrke er meget lig den af hærdet maling.

01

 

Nuvel! Jeg vejer hvorherrebevares alligevel ikke i de tre cifre endnu, så pisset må briste eller bære, det kunne det før, og det er ikke blevet værre!

-Tungt, presset skum udgør basen i sædet. Det har marineret i de mest eksotiske hjørner af værkstedet i årevis, for at få den helt rigtige blanding af ølsjat, tobak, sved, og totakts os.

02

De næste par lag består af lækkert blødt liggeunderlag, kendt fra perler som “Teufelraceren” og Præsis evighedsprojekt “Den Staldede Ducati”. Hurtige maskiner hvis de kørte, uden tvivl takket være liggeunderlaget! Og så toppet af med et gelindlæg til en cykel, lige pladask der hvor man ellers ville slide sig et hul. Det bliver spændende om det holder, men indtil videre er det vældig dejligt!

Den sidste gule stump er plukket af det gamle sæde. Jeg kan meget godt li’ tanken om at have lidt af det originale med i en renovation, uden at det kammer over i “de originale bolte”. Fair nok hvis man får stådreng over den slags pis, men her handler det om at kunne sidde på en knallert i 800 kilometer uden at fylde underbuksen med blod.

03

Jeg sluttede festen med en halv pude af koldskum, der fluffer overtrækket fint op når den bare skal stå og se smart ud, samt et lag af tykt affaldssæk til at holde den værste fugt fra sprækken. Nappaen blev trukket over og limet fast oppe under skallen, og det er jeg også ret spændt på om holder (både med tanker på frost, men også at den bider i malingen, der bider i rusten. Kan det mon holde?) Ellers må jeg tage den derfra, men det ser fornuftigt ud i den spæde forårssol. -Nappaen havde i øvrigt også et lille quiltet lag skum i toppen, som også øger komforten et par procentpoint.

04

Så skal der fandme snart toures!

05

Næste punkt bliver noget med en komplet renovering af forgaflen (eller måske en ny?) og så tror jeg godt den kunne trænge til en almindelig omgang sæbevask, smøring, pensel, fedtning, osv. efter vinterens slid og slæb, men sædet var klart det værste, og nu sidder jeg som en fucking konge!