Scheisse!

1956 var året hvor tyske Kreidler cementerede deres rygte som producenter af førsteklasses knallerter. Med en lettere modificeret Florett og overmennesket Rudolf Kunz bag rattet blev der sat en rekord på 225,342 km i timen. Den 8 gears maskine var hjulpet på vej af en kompressor og kølet med isterninger.Flere uheld undervejs lagde store forhindringer i vejen, men holdet var opsatte på at slå ærkerivalerne fra tyske NSU, der i 1955 havde snuppet rekorden.
Kreidler rekorden har stået urørt indtil nu hvor to amerikanske opkomlinge gudhjælpemig har slået rekorden. Motoren er snuppet fra en Aprillia og er garanteret tunet med ulovlige stumper fra protuna.
Den amerikanske Buddfab har gjort flere forsøg på at slå Kreidler og i år skete det endeligt, Buddfab nåede op på 226,122 km/t. Ikke nok med at Kreidler er gået bankerot, nu skal vi også alle til at pille vores Weltmeister 225 stundenkilometer klistermærker af. Lårt!

Det ses tydeligtvis at Buddfab ikke er en ordentlig knallert, da den ikke bliver brugt til en tur på BurgerKing, men bare liver traileret rundt. Bahhh… læs mere her
Men tillykke til opkomlingene. Herfra skal gå en skål ud til Rudolf Kunz og et ønske om at der snart er nogen der tør smække Jans dødstun på og knalde maskinen op på 227 ned ad ringgaden.

1 Comment

  1. øvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøv øv øvø øv øvæ æv

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

© 2022 TEUFELSKERLE

Theme by Anders NorenUp ↑