Søndagsrace!

Søndag skal ikke bruges sammen med damen foran kaminen eller på lange vandreture langs vandet. Søndag skal bruges på en skrigende maskine mellem gutterne på landevejen.Først stod den på en tur til Brabrand søerne hvor der blev skidt på de selektive knallertregler og imponeret hvinende badenymfer

Vi blev hurtigt passet op af den uungåelige gamle knallertinteresserede. Han havde været arbejdsmand på Derby knallertfabrikkerne i Århus og kørt sammen med de Vilde Engle i 60’erne.
Ved aftentide kigge Morten forbi og der blev kokkeret knallertmedister med sovs der ville passe fint i gearkassen på en Kreidler.

Bjarke fandt Anis ude på ringvejen hvor han flakkede rundt og gensynsglæden var stor da han så sin hvide Simson Schwalbe!

Turen ad begveje til McD hcor cheeseburgers og Shakes blev fortæret imens lyset på Schwalben blev fiksetMortens aften kulminerede i pigesjov og manden forstår at forberede sig!

4 Comments

  1. Mann jeg glæder mig til i rykker herover. Så mangler vi lige at overbevise bjake, kedde og morten

  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  3. ja, det er sgu lækkert at se jer på eventyr, I holder det sgu ægte derovre, glæder mig til roskilde og den store tur.

  4. uuh der er en der ser for meget musik tv der

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

© 2022 TEUFELSKERLE

Theme by Anders NorenUp ↑