Spaghetti Drift

Scootere er ikke velsete i selskab med Teufelskerle – ingen tvivl om det. Men oven på at vi går kørte dødsræs på vores private racerbane (der af historiske årsager kombineret med regnvåde brosten nu er døbt ‘Sæbebanen’), kan vi godt se lidt igennem fingre med vores scooter-uvilje. Især når adrenalinen stadig koger i hjernen efter i går og den her gut på videoen rent faktisk kører den scooter, som en tøjte der har fortjent (excuse my french).

Jeg kan i den her forbindelse også afsløre at det cinematiske mesterværk ‘Fast & the Furious – Tokyo Drift’ meget snart vil blive vist på det store lærrede i Teufelsbiografen. Billetter kan erhverves, hvis man er en satan karl.

3 Comments

  1. det er der du har din dødsen kreidler-stil fra, hvor du tager den indenom. Fuck jeg følte mig snørret i lørdags!

  2. Scheisse-kacke han fyrer den af, der var dog også en god del sliding og drifting i lørdags og et par enkelte knæ i asfalten og hårrejsende udbremsninger. Godt vi fik liv i sæbebanen!

  3. Lørdag var et fucking hoot!!! Våde brosten, knæet i jorden og skulder mod skulder – jeeebus freaking christ det var fedt. Og ja, jeg var også slemt tilfreds med mine små sneaky moves 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

© 2022 TEUFELSKERLE

Theme by Anders NorenUp ↑