Teufel Racing bygger maskiner til 2019 KAPOW

Der bygges lige nu på hele 4 forskellige Teufel Racere til den kommende, glorværdige 2019 sæson. Men, det er især nr. 61, det nye vandkølede bæst, bliver der hældt masser af skruetimer i... Snart er der opstart og prøvekørsel, hvor vi forventer at bryde lydmuren, tangere lysets hastighed og genopfinde hjulet ! Tjek de fede billeder af vidunderet i galleriet herunder 🙂  

no comments


Følg TeufelRacing på Instagram

no comments


Flere TEUFELRACERS i 2018?

...der arbejdes ihvertfald hårdt på sagen! Magnus, aka Qwicky Zwicky, er draget til det forjættede land, hvor det flyder med værktøj, TIG svejsere, jernrør, mad skillz og gode venner af Teufel Racing. Det er naturligvis Jylland der tænkes på, og de gode venner er næsten-konkurrenterne i The Lemmings i Classic Fifty Racing. De kører, heldigvis for dem, i den vand-kølede 50 cc klasse, hvor El Teufels huserer i den luft-kølede klasse. Da vores hollandske (stel) pusher er fyldt 100 år, og derfor ikke kan lave flere stel til os, er vi selv gået igang!  Hele to ekstra stel! Planen er, at den ene skal tilpasses specielt til Magnus, mens Danmarksmester-raceren så skal køres af andre race-glade teufels! Det 3. stel skal laves om til en potteplanteholder, vægpynt, eller bygges op til en 3. racermaskine - det er endnu ikke helt afklaret 😉  

TIG svejning er lige dele magi, mad skillz og Voodoo

no comments


Har du købt dit Teufel Racing Badge?

Køb et nummereret badge hos Motorious på Enghavevej 10 i Køffenhavnstrup, eller på www.motorious.dk. Nummeret på badget er nu dit til EVIGHED! Kun 100 penge! Vent utålmodigt på at der bliver udloddet en præmie. Du kan følge med på Motorious’ og Teufel Racings facebooksider. Held & lykke! P.S: Man får også et megafedt postkort... uuuhlala!

no comments


Team Teufel Racing er Danmarksmestre 2017

Team Teufel Racing er Danmarksmestre 2017 I klassen luftkølet 50 kubik var der ingen der kunne matche den sprængfarlige kombination af Magnus "Quicky Zwicky" og Simson dødsmaskinen. !!! VI ER DANMARKSMESTRE !!! Tak til vores sponsorer og alle vennerne der har smidt penge efter os - YOU ROCK!

no comments


Teufel Racing kører løb i Padborg i weekenden!

Så er alt ved at være pakket og klart, og vi tager imorgen afsted mod Fart & Ære og vinder naturligvis alle løb. Se Facebook eventen og herunder for de saftige detaljer! Vi ses!

Detaljer for tidstagning og løb

no comments


Ny motor, mere KAPOW!

Team Teufel Racing har fået Simson motoren retur fra Deutschland og det er hidsige sager! Langtuning leverer stempelstyrede 17 heste på baghjulet! Tak Til MotoriousBerufHR7. Snart er det tid til Ræs!

17 hk ved 12500 omdrejninger er uvirkeligt og nærmest magisk!

no comments


Teufel Racing på Fjæseren!

racing_mau_fb Det hæderkronede Teufel Racing team skruer i 2017 gevaldigt op for ambitionerne og har valgt at vinde alle løb og Danmarksmesterskabet i Classic 50 kubik Race. Så du også kan følge med i løjerne, har vi lavet en Facebook side, hvor du kan gå ind at like og gøre ved.  

no comments


Teufel Racing går amok i 2017

2016 blev året hvor Teufel Racing og den karrygule Simson helvedesmaskine satte alt til vægs... ihvertfald i de løb vi deltog i 🙂 I 2017 skal Danmarksmesterskabet i hus! Vi har derfor teamet op med vores gode venner fra Motorious. Vi har allerede lagt en genial og ufejlbarlig plan for hvordan vi kommer til tops på racerbanerne... race

no comments


Team Teufel Racing TÆVEDE alt!

race_pagne Magnus, Team Teufel Racing og den Karrygule Simson ræser savede Jyllandsringen over og tog The Double. Det var et fænomenalt løb hvor han satte en 350 cc'er og flere af de vandkølede 50 cc'ere. Tjek vores Facebook side Teufelskerle und Freunde, for masser af LIVE video, billeder og vrøvl fra det legendariske løb på Jyllandsringen.

no comments