Teufelskerle i Afrika!

Teufelskerles udsendte mand, Morten Vrisom, gør livet bedre for millioner af afrikanere hver eneste dag. Dette involverer selvfølgeligt en motoriseret to-hjuler som eventyreren har investeret i:

“Jeg har, købt en lille motorcykel hernede. Det er en helt speciel frihed, at kunne drøne af sted igennem landskaberne, med vinden i ansigtet – helt på egen hånd. Jeg har benyttet motorcyklen, som transportmiddel til at hente en del materialer til hospitalet i oplandet. Møder altid, så utrolig mange mennesker på mine ture ud i Afrika”.

Vi andre selvrealiserende forbrugsmæskende Teufler kan kun spise en burger i salut til de eventyr morten åbenbart vader i dernede:

“Forleden, passerede jeg igennem et politi checkpoint. Det tager ofte lidt tid at komme igennem disse kontrolsteder, politiet skal lige se én an, og høre ens foretagende. Som en afslutning på en lille samtale, spurgte autoriteten, om jeg havde noget imod at tage dennes hustru med til min destination, som ekstra last på motorcyklens bagsæde. Intet problem, derfor kørte jeg senere af sted over hullede jordveje, med en noget korpulent politifrue, og en høne i en plasticpose på min lille Honda. I byen, hvor indkøbene skulle gøres, mødte jeg en skolelærer, der skulle samme vej som jeg tilbage imod junglen. Jeg gav ham et lift, og blev inviteret som helt speciel gæst til en undervisningstime på pigeskolen, hvor han underviser. Sådan ved jeg aldrig hvad der gemmer sig bag det næste hjørne, hvis blot jeg åbner mig, og gør som de lokale er det som om at hele Afrika kommer lige i min favn.”


Morten som vi kender ham fra klubben, med en masse velmenende, men intetanende, hjælpere og ham selv ved roret så det ikke ender i eksplosioner og bremser der falder af.
Sådan en vandpumpe minder meget om en Kreidler. Vi ser frem til at få manden hjem igen!

1 Comment

  1. Manner, det er da utroligt på hvilke niveauer disse teufels gør forskelle her i verden.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

© 2022 TEUFELSKERLE

Theme by Anders NorenUp ↑