Klubaftenen igår tog en dramatisk drejning da Søren K og co. skulle over og bælle 23 liter Cola på McD. Lige uden for værkstedet fandt de 7 brændende biler og var snart omringet af brandbiler og politisirener. Efter en del snak om hvorvidt vi skulle evakuere maskinerne og flygte fra flammehavet over jernbaneskinnerne, blev ilden slukket og ingen mennesker eller maskiner (knallerter) af betydning kom til skade.

Det er svært at se, men 5-6 m høje flammer slikkede op ad muren til vores værksted. Pannerne var overbevist om at branden var påsat, men vi slap for mistanke da vi ikke havde benzindunke eller tændstikker i lommerne .

I baggrunden ses desværre ikke ilden, da mobilkameraer ikke rigtigt fatter at ild er vigtigt, men meningen er ikke til at tage fejl af. Teufelskerle (Her Dres) bliver ikke skræmt af at ting brænder ned om ørenen på dem.

Der blev også skruet. Lagurk gik angertynget igang med at samle Jans maskine. Den er blevet pudset og plejet og mangler ikke meget før den igen ræser ud over stepperne.

Kl 0030 inat kom der liv i motoren. Nu skal der bare stilles tænding og sættes motorskjold på og så er den klar

Andreas fik ny udstøgning på. Nu larmer den ikke, men den er stadig holdt fast af ståltråd. Ikke noget vores nye svejseapparat ikke kan ordne.