Så skete det endelig. Vi har fået et værksted-klubhus-hang-out-sted! Centralt i den mest mondæne del af overklasse kvarteret Valby. Det er ikke helt bygget endnu, men kommer til at bestå af pansret krydsfiner. Det startede med at være 40m2, men med en udlejer med handelsevner som en hestsælger fra Mors, så er kvadratmeterne raslet ned i takt med det globale aktiemarked. Men vi overlever og bygger bare i højden.

Værkstedet ligger i en stor hal, hvor vores naboer driver alle mulige slags ærlige forretninger – primært salg af brugte dæk, chrom-sprayning af Honda Accord’er og afhænding af rustne franske biler. Øjensynligt er der et cafeteria (se billedet ovenfor), men vi har ikke helt fundet det. Dog fandt vi etablishementets toiletfaciliteter…

Den sanitære standard er noget nær den samme som i et kælderrum i Venedig under Den Sorte Døds hærgen. Men også det kan vi klare, da de nærliggende faciliteter er sublime. Inden for 40 sekunders kørsel på knallert ligger der en T-Hansen, en McDonalds, et pizzaria, en Silvan og en Super Best. Og ud over at toilettet er perfekt på McDonalds, så må jeg lige citere Knudsen: “De har fri refill… refill siger jeg… refill!”

Vi har været ude to gange og holde de polske håndværkere, som bygger vores værksted, i ørene, men sådan noget tærer på kræfterne, så der blev lavet tyk grøntsagssuppe med alt godt fra haven inklusive rødbeder, da vi kom hjem.

Men for at det ikke skulle blive alt for sundt og grønt, blev der tilsat et par pakker bacon, så både smag, konsistens og oktan tal blev mere Teufels-agtig.

Signe elsker også det nye klubhus, men vi måtte finde os i lidt hovedrysten og en spydig kommentar ala “Jeg er glad på jeres vegne, men fuck for helvede I snakker meget og det sted!”