Værkstedet

Du er velkommen til at kigge ud forbi vores Værksted og Hygger på vores klubaften. Vi er klar med en bajer, dækspark og buksevand.

! Kig ud forbi  – vi har klubaften hver torsdag aften !

vaersted_1
vaersted_3
vaersted_2

26 Comments

 1. Godaw 🙂

  Jeg er blevet gjort bekendt med jeres klub via en tidligere kollega i RKI (Ikke den rki med penge, men en klub i Ribe) og vil meget gerne kigge forbi til jeres klubaften og se om det event var noget for mig, jeg er pt uden en kværn, men ligger i forhandling og regner med at jeg kan parkere den i garagen i weekenden.

  Hvordan gør man, og hvor ?

  Hilsen

  Andre’

 2. Magnus och Magnus

  8. januar 2016 at 20:36

  Hej
  Vi undrar hur lång dragraceingbanan blir på magik carpet festivalen bli?
  Hällsningar från Sverige

 3. Halløj på værkstedet,

  – kører I kun knallert? Eller også MC? Jeg synes jeg så jer på en blog et sted 🙂

  Jeg skruer kun MC og mangler nogle lokale at lege med!

  Mvh Morten / Brønshøj

  • teufel

   7. april 2016 at 15:04

   Moin Morten

   Vi kører knallert. Knallert er numero UNO i den to-hjulede verden. Men, bevares, motorcykel kan man også hente en masse sjov ud af, så en del af os har også motorcykler on the side. Vi har tidligere også huseret på caferacers.dk, men har nu slået hel molevitten sammen her på teufelkerle.dk. Du er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi, hvis du har brug for et råd, en second opinion eller en bajer – også med din MC.

 4. Tjek – jeg er det sted i livet, hvor jeg altid har brug for et råd, en second opinion og en bajer 🙂
  Er det Lærkevej 15 om torsdagen?
  /Morten

 5. Hvornår kommer man for tidligt til klubaften og h ornår kommer man for sent?

  • teufel

   1. juni 2016 at 12:35

   Hej Anders
   Der er ret sikkert folk fra ca. 17:00 til 24:00. Der er også ofte at bajerne tager over, og vi kravler ud af klubben sent om morgenen…

 6. Hello! My name is Carrie, I photograph moped riders all over the US. I’m coming to Europe on August 18th and I’d like to come to your workshop! Will you guys be going to the Carbagerun? Love to shoot you guys riding but wrenching and hanging is great too, just want to meet some riders <3

  Here's my site so you can see my work https://radradmopeds.wordpress.com

  my email is carriemakesmovies@gmail.com, thanks so much!!

  • teufel

   12. juli 2016 at 7:33

   Hi Carrie
   What a glorious line of work! You are welcome to hang with us – pick any thursday night, and our workshop will be full of guys & mopeds.
   You won’t find us at Carbagerun, but we’ll take part in Magic Carpet Festival (https://www.facebook.com/magiccarpetfestival), where we will be roaming Copenhagen and host a 50 cc Moped Drag Race event.

 7. Halløj! Snart vil jeg brøle rundt på i Århus på min Honda CD50! Men… jeg mangler sgu en motor. Sårn er det bare. Jeg kan se at der er flere her der roder med Honda’skere, og kender I måske en der har er i besiddelse af en ekstra 50cc motor? Helst med TUM-nummer! I såfald må man gerne kontakte mig på nillerfar@hotmail.com

  • teufel

   6. december 2016 at 10:46

   Uh ha! En TUM-motor er jo belagt med guld og ikke ligefrem det der hænger på træerne. Der er en Honda CD50 gruppe på fjæsbook, hvor der dukker noget op nu og da. Ellers kan man også gå den moderne vej. Honda laver stadig den type motor til bla. CRF50 (koblingen kan skiftes), og der er masser af CD50 fra 80’er-90’er-00’erne i Østen – dog med 12V, CDI tænding, bedre topstykke og fladt stempel.

   Go jagt! Det er en herlig knallert at cruise rundt på.

 8. Hej med jer

  Jeg leder med lys og lygte efter en person, der kan reparere mine to gamle knallerter, jeg har nemlig langt til de almindelige værksteder, men kun 100 meter op til jer.

  Er der nogen af jeres folk, der reparere knallerter mod kontanter eller snaps?

  Mvh. Helene

  • teufel

   10. januar 2017 at 15:32

   Hej Helene
   Vi har et par gutter der nu og da fikser folks knallerter – jeg giver din besked videre. Ellers kan du også prøve at spørge på vores facebookgruppe “Teufelskerle und Freunde, hvor både ze Teufels og andre knallerttosser huserer 🙂

 9. Hey Guys.

  Har i klubaften på Torsdag d. 16.? Tænker at kigge forbi. Jeg har en NSU fra 62′, men den giver ikke gnist og jeg mangler en svinghjulsaftrækker for at kunne løse problemet.. Kunne i finde på at ligge inde med sådan en?.
  Låve

 10. Hej Teufels
  Jeg har anskaffet mig en gammel FZ50 som har stået stille i laaaaang tid. Den er noget medtaget, så inden jeg sætter gang i det helt store vil jeg gerne vide om det er realistisk at den kunne komme til at køre nogensinde. Men jeg mangler en god knallert mekaniker der kan rådgive mig. Kender I en? Bedste hilsner Mia.

  • teufel

   7. august 2017 at 16:26

   Hej Mia
   Det er næsten altid muligt at få gang i en gammel knallert! Jo, diverse kan være slidt op, men det er sjældent så galt, at det ikke kan lade sig gøre.
   Vi har flere folk i biksen, der kan hjælpe med at få dig i gang – kig forbi vores åbne Facebook gruppe “Teufelskerle und Freunde” og spørg dér!

 11. Hey teufelskerle jeg vil gerne lige en tur forbi jeres værksted nu på torsdag. Er lige blevet færdig med en puch Monza. Så det kunne da være mege cool lige at vise den frem og få en lille snak men hva er det bare så enkelt at jeg bare dumper forbi ? Vh Nikolaj

  • teufel

   5. september 2017 at 7:59

   Nikkerlai!

   Du kommer bare rullende – vi vil meget gerne sparke dæk og se din Puch Power Maschine 🙂
   Der plejer at være folk fra kl. ca. 18.

 12. Hej

  Min søn har lige fået knallertkørekort og skal konfirmeres på søndag. I den forbindelse har jeg forsøgt at leje en knallert (30) han kan køre på fra kirken og hjem – men uden held!

  Er der mulighed for at leje en knallert via jer for en formiddag?

  De bedste knallert hilsner

  • teufel

   18. maj 2022 at 12:08

   Hej Lisbeth

   Jeg tror desværre ikke at gutterne vil dele deres kæreste eje – beklager. Go konfirmation!

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

© 2022 TEUFELSKERLE

Theme by Anders NorenUp ↑