Igennem de sidste par uger har der været vild aktivitet i Teufelskerles værksted. Der er blevet afholdt workshops, fester og skruedage. Der er desuden blevet afholdt officiel reception i anledning af at det nye svejseapparat, sponsoreret af Snabslanten, og Thomas’ fine Hercules kunne afsløres for den bredere offentlighed.

Søren trækker tæppet bort og det nye svejseapparat vises frem. Med kyndig vejledning kan det nu lade sig gøre at svejse altmuligt sammen istedet for at skrue eller spænde sagerne sammen som i gamle dage.

Der er blevt knyttet tætte bånd til veteranknallertungdommen. Til venstre ses et medlem af Knallertklubben Rotterne der diskuterer tændingstidspunkter med eletro-wizz Rune, der lige er kommet hjem fra en knallert researchtur i det store udland

Der er nu så mange knallerter der kigger forbi værkstedet at man ofte må skrue ude på gangen. Dette er dog ikke noget problem efter vi har fået varme på. Thomas og en af Rotterne renser her karburator på den nye fine Hercules.

Med det nye værktøj og bekendskaber der er blevet knyttet i København er der rig mulighed for at skrue i de gamle sager hele vinteren! Yehaaaa!